Startsiden  
  Firma info  
  Bestill bok  
  Leseprøve  

 

 
Om Egil Krogh  
 
 


Egil Krogh (født i 1945) er bosatt i det landlige og inspirerende Vestby, nær Oslofjorden syd for Drøbak.

Ikke minst setter han pris på den vakre kyststripen* mellom Hvitsten og Son – to småsteder som også har inspirert han til boken om ”Reisen til Lubenapolis”. Her tilbringer han ofte fritiden sammen med familie og venner, når han da ikke sene aftenstunder eller grytidlige morgener har vært beskjeftiget med forfatterskap og annet arbeid. (* Et friluftsområde som Vestby kommune forvalter på en på en forbildelig måte).

Egil er gift med Astri. Deres 3 sønner har rukket å gi dem 6 barnebarn, hvorav 2 sett med tvillinger. Egil fikk sin utdannelse ved universitetet i Oslo og har fra 1986 ledet sitt eget firma – nå en av Norges førende bedrifter innen IT-opplæring.

En mental forutsetning for å kunne lykkes i en krevende og svært omskiftelig IT-bransje har, i følge Egil, vært gode familiebånd og muligheten til å koble av med fag som astronomi, filosofi, historie og religion, samt litteratur og poesi. Mer om Egil kan du lese i intervjuer i Østlandets Blad av 8. des. 07 og i Østlandets Blad av 23. sep. 05.