Startsiden  
  Firma info  
  Bestill bok  
  Leseprøve  

 

 
En høyst original roman fra Skyway Forlag
 
 

Tellus Gemini

Speilets gåte -
en roman for kunnskapssøkende og lekende mennesker.
Sveitseren dr. Emil Xavelone mottar i 1970 av en bekjent i Essen et speil, laget av et på den tiden ukjent materiale. Han bruker mange år for å komme på sporet av speilets grensesprengende betydning – et krevende, spennende og høyst interessant arbeid. Fremmede makter, blant andre USA, prøver å frarøve dr. Xavelone hans kunnskap om speilet – og om Jordens tvillingplanet ”Tellus Gemini”. Ufrivillig legger dr. Xavelone ut på sitt livs reise .…
Distribueres gjennom ARK. gratis leseprøve
 

En herlig bok for det mangfoldige menneske
Boken er resultatet av et utrolig spennende tankeeksperiment, som vil engasjere både fagspesialister og amatører innen mange ulike områder som historie, religion, filosofi, språk, teknologi og naturvitenskap. Et spennende tema å diskutere for begge kjønn i alle sosiale sammenheng. Trond A. Sandall, senior rådgiver IT/IS.

En høyst original roman
En overraskelse for hjernen og sjelen. Forfatteren tar oss med på en holbersk, pedagogisk
reise i den intergalaktiske sivilisasjon og tvinger oss til å se det gode og det onde på nytt.
Nina Witoszek*, professor og forfatter, Oslo
                   * Tildelt Fritt Ord Prisen i 2005

En sann fornøyelse å lese denne boken

Jeg ble fasinert av geminittene generelt, deres språk og levesett spesielt.
En spennende historie!
Petter Størseth, Seniorkonsulent, Ski

En bok for hjerte og hjerne
Eva Tønnesen
, journalist i Computerworld.

Boken som er skrevet av Egil Krogh treffer ”tidsånden” perfekt hva religion, filosofi, IT og naturvitenskap m.m. angår. Er kristendommens 10 bud gått ut på dato? Hva med respekt for miljøet og Jordens, ja hele universets mangfold? Er vi alene? Hvor er Gud? I mai 2005 har den anerkjente publikasjonen National Geographics følgende hovedoppslag: ”Søkelys på neste jordklode.” Og søndag den 19. juni 2005 skriver Aftenposten: "Planet nesten lik Jorden er oppdaget”. Senere på sommeren 2005 kommer meldingen om oppdagelsen av en ny planet utenfor Pluto i vårt eget solsystem. Denne og enda en ukjent planet er allerede nevnt i boken (trykket mai 2005). Utgivelsen av boken om Tellus Gemini er således mer enn en tilfeldighet! Våren 2006 løsner Microsoft på hemmelighetene rundt sitt nye operativsystem Windows Vista som skal lanseres ved årsskiftet 2006/2007. Et system med et snev av samme funksjonalitet som har vært i bruk på Tellus Gemini i flere tusen år - også beskrevet i boken!